background

На 26, 27 и 28 април се проведе ученическото състезание „Млад фермер“ в гр. Провадия.  И тази година отборът на ПГСС „Ангел Кънчев“ гр. Русе  не само взе участие в него, но отново показа добри знания и умения в областта на животновъдството,  растениевъдството и майсторското управление на трактор.

Поздравления на Денис Филипова, ученичка от XIIклас, за класирането ѝ  на трето място в модул „Растениевъдство“ – чудесно представяне при разпознаване на семена от зърнено-житни, зърнено-бобови, технически и зеленчукови култури и пикиране на разсад от домати. Поздравления и на Айджан Азисов, ученик от XIIи Умут Осман, също от XIIклас, за добрите им резултати в модули „Животновъдство“ и „Механизация в земеделието“.

Ръководител на отбора беше Пламен Петров – инструктор по безопасност на движението по пътищата и работа с машинно-тракторни агрегати, а в подготовката на състезателите участваха и преподавателите по съответните предмети – зооинж. Пенка Канова и г-ца Магдалена Димитрова – агроном.

Учениците отседнаха в къща за гости край езерото, а в свободното си време имаха възможност да посетят историческия парк, да се насладят на живописната местност и да завържат нови приятелства с останалите състезатели. 


2022  ПГСС "АНГЕЛ КЪНЧЕВ" - Образцов Чифлик :: гр. Русе ::   globbers joomla templates